“Hvis du ville være velhavende, tænke på lagring samt at få”

—Benjamin Franklin (1706-1790)

Der er ingen genvej til personlige og finansielle. At få rig indebærer lange år af disciplin, hårdt arbejde, sparsommelighed og fornuftig udnyttelse af ressourcer. Dem, der får rig hurtig normalt gøre det fordi: de vandt en million dollars på lotteri; narret andre mennesker i et fupnummer; eller arvet en formue fra en velhavende fader eller slægtning.

Men hvis vi går tilbage til roden af problemet, kan det være vigtigt at spørge: “Hvorfor er nogle mennesker fattige?”

En af de vigtigste grunde til hvorfor mange folk er fattige eller fortsat er langt fra at blive rig er indkapslet i to ord: dårlig økonomisk forvaltning. Finansielle dårlig ledelse handler om spilde ens ressource på ting eller aktiviteter, der ikke bærer frugt eller resultere i ekstra indtægt. Dårlig forvaltning af finanser er også en af de almindelige årsager til ægteskabelige problemer og en kilde til enorme stress og angst i befolkningen.

Så mange mennesker er faldet i gældsfælden, og nu føler helt ud af kontrol over deres liv og finanser.

Så hvad kan den gennemsnitlige person gøre for bedre at styre hans eller hendes finanser? Du behøver ikke at være en økonomi kandidat eller en finansiering guru til at komme ud af gælden og stoppe cyklussen af levende fra lønseddel til lønseddel. For at komme tilbage på sporet af dine penge og investeringer, overveje følgende forslag:

1. fjerne din gæld, undgå unødvendige udgifter

Hvis du er ligesom de fleste mennesker, forbruge kreditkort rentebetalinger rent faktisk en stor del af din månedlige indkomst. Løsningen er enkel: pay-off din eksisterende gæld og undgå at lave yderligere lån eller unødvendige indkøb. Fjerne gæld så hurtigt som du kan. Lav en liste over gæld og prioritere enten ved at starte på varer, der har de højere renter eller dem, der nemt kan lægges ned. Valget som gæld til pay-off første afhænger af din betalende kapacitet, eller beløbet, du tager fra dit månedlige budget til at afvikle gælden. Et andet tip er at fortælle din bank til at indstille automatiske betalinger på din kontrol eller opsparingskonto, så du kan undgå sen betaling gebyrer og andre sanktioner fra kreditkortselskabet. Undgå manglende betalinger siden renters rente på dit lån eller kredit vil påvirke din økonomiske situation.

2. har en nødsituation konto

Efter at have betalt af hver enkelt gæld, er det næste skridt at starte på en aggressiv spareplan. Der er faktisk flere besparelser planer, som du skal starte på. En sådan plan er at have en nødsituation konto. Altid sat til side i mindst 5-10% af din lønseddel som opsparing. Hvis dit budget tillader det, Gem et særskilt beløb til at finansiere din nødfond, som du kan bruge til uventede udgifter, udgifter pludseligt tab af et job, hospital regninger og andre uforudsete. At have mindst seks måneders ‘s værd af din løn som en nødfond er et brugbart mål. Men sørg for at du bruger nødhjælpsfonden, til anvendelse i nødstilfælde kun og ikke ubetydelige udgifter.

3. Tjek din virksomheds pensionsordning

Pensionsordninger kan hjælpe personer afsat penge som de kan bruge når de går på Pension. En 401 (k) er en pensionsordning, der var opkaldt efter en sektion af USA Internal Revenue Code. Arbejdsgiver-sponsorerede planen virker ved at afsætte en del af en medarbejders løn, som til gengæld er investeret i investeringsforeninger, aktier og andre investeringer i pengemarkedet. En anden mulighed er at investere penge på virksomhedens lager. Fordelen ved 401 (k) er, at planen er skatte-udskudt.

4. pension for selvstændige

Hvis du er selvstændig erhvervsdrivende eller tilhører en personlige virksomhed, kan du studere de potentielle fordele ved Keogh planen, som gør det muligt for selvstændige individer der er afsat op til 15% af deres indkomst, eller de kan deltage i en gensidig fond selskab og gøre automatisk bidrag, eller du kan få en pensionsordning.

5. investere dine penge

Mens gemme nogle af dine hårdt tjente penge er en god start, forlader det kan alle i banken ikke give dig de resultater, du har brug for. Få uddannet om investeringer og andre finansielle instrumenter, du kan bruge til at tjene dine penge tjener mere end hvad du i øjeblikket får fra banken. Det første skridt er at lære om passiv og aktiv indkomst. Du skal også lære at analysere og vælge investeringer, der vil tjene flere penge i det lange løb. Gensidige fonde, aktier og andre investeringsmuligheder er tilgængelige for dig at studere og overveje.

6. administrere dine penge Online

Hvis du har en Internet-kompatible computer derhjemme eller på arbejde, kan du faktisk håndtere din finanser online. Du kan tjekke din saldo- og kreditoplysninger erklæringer, overføre penge, betale dine regninger og overvåge status for din opsparing gennem din Banks online system.

Ja, der er ingen genvej til rigdom. Leve det gode liv indebærer planlægning, indstilling mål, disciplin, opofrelse stor. At slippe af med bekymringer og angst angreb over finansielle problemer er ikke en umulig opgave. Når du gemme og investere klogt, vil du være i stand til at forberede de hårde tider, der er sikker på at komme; og du kan have nok til at nyde livet, hvilket er grunden til hvorfor vi har brug for at tage kontrol over vores finanser.