Vil du være godt i fluefiskeri? Passende viden og procedurer skal tages for at gøre fluefiskeri succesrig. Så er her de følgende tips til at gøre dig god eller endnu bedre i fluefiskeri:

øve casting-at udvikle støbeteknik er at øve så ofte som du kan.

Stænger – vælge en stang længde, der kan passe dig og kastede det i et par timer. Sørg for at den stang, du vil bruge passer til dine behov, fordi stænger har at gøre i at gøre slags fisk du fisker.

Bedrift stænger effektivt gør det sikker på at du kan holde stangen i kontrol uden at have hånden til hård.

Bedste agn valg-larver er små lokker bruges til at fange større fisk. En plastik orm er en af de mest effektive i at fange større fisk. Lokke farve kan være helt sort eller helt hvid.

Typer af hjul-du kan vælge mellem tre forskellige former for hjul og disse er baitcasting reels, drejende hjul og spincast hjul.

Kombinationsklausuler effektiv knob-til at binde en bedre knude er at stramme dem meget langsomt, altid holde øje for enhver svaghed og teste hver knude, således at det kan være svært at trække.

Flyve-linjer-linjer, som du vil bruge i fluefiskeri skal være lavet af nylon monofilamenter.

Klemme kroge-du kan tage tid at knivspids modhager på enderne af krogen, så at forhindre ridser. Men en barbless krog er nemmere at fjerne end en krog, der er modhager.

Bruge en tør flyve i eftermiddag flyve fiskeri-dette er fordi solen vil varme luften og vandet, og så vil du se mange små sorte fluer. Derefter kan du lægge agn, der meget ligner et voksent insekt.

Sporing af mønstre-der er mange faktorer, der kan angive fisk i et område, så du skal lægge mærke til vejret tilstand, vandets temperatur og vand løbende.

Redskab til at binde fluer-disse er spolen til at holde den røde tråd, en vice grip, hackle tænger, nål punkt saks og en skruestik materielle klip til limning alle materialer.

Guide på stang-guides transmitterer signaler langs den linje, vil stangen, så kan det være let for dig i følelse fisk på udgangen. Så, Sørg for at det virker effektivt.

Lære vand-fisk drejer sig om sine bevægelser afhængigt af tilstanden af det vand, der er ved at ændre i hver sæson. Tage note af syrer eller baser af vandet.

Stilhed i fiskeri-du bliver nødt til at være så stille som du kan, så du ikke forvrænge fisk for at gå væk og undgå at forstyrre andre flyve fiskere.

At holde fiskeriet vest i orden-transporterer en fiskeri vest med din tackle og lokke inde skal være indstillet på en organiseret måde for at undgå famlende på udkig efter noget du har brug for. Bare tage alle de væsentlige ting.

Iført gode sko-du skal have et par gode sko, der kan hjælpe i gribende måde du går på. Det anbefales for en sko, hvor sålen er lavet med gummi klamper til at rumme forskellige bunde som mudder, grus, sand og bløde silt.

Brug af polariserede briller-dette kan hjælpe dig med at se neden for vandet, så du kan se flytninger af fiskene.

Fiskeri med en guide-for en nybegynder i fluefiskeri, langs en guide kan lære dig om hvordan man kan gøre det bedre i fiskeriet.

Deltag en fluefiskeri club – for en nybegynder er det bedre at deltage i en fluefiskeri klub. Dette kan gavne dig i at lære alt om fluefiskeri.

Så, med at forsøge alle disse nyttige tips i fluefiskeri, kan du være sikker på du vil forbedre dine teknikker og også vil giver dig mulighed at fange store fisk.