Figur tegning er udfordrende. Handling af rendering menneskelig form præcist på papiret kan intimidere og frustrerende hvis du forsøger at tackle alt på en gang. Det er grunden til at man skal tage tingene one-step på et tidspunkt, og vigtigst, praksis! Den følgende artikel vil give dig med nogle af forudsætningerne for at forstå hvordan man griber din næste figur tegning projekt.

Det allerførste, du skal naturligvis er din tegning leverancer. Tegning behøver ikke at være et meget dyrt kunstform. Du kan komme igang med en blyant og papir, hvis du ønsker, men der er visse leveringer, der vil give bedre resultater. Det er ganske svært at anbefale de perfekte materialer, som enhver kunstner er forskellige og derfor vil have forskellige præferencer. Kun tid og erfaring vil fortælle dig, hvilke materialer fungerer bedst for din særlige stil. Dit valg af materialer vil også afhænge af det valgte emne.

Det bedste råd ville være at få en række forskellige blyanter og papirer og simpelthen eksperimentere. Til sidst kommer du som visse materialer over andre. Få dig selv en papirnotesblok avispapir. Avispapir papir er forholdsvis billig og fremragende til praksis tegninger, men du ikke skal forvente disse tegning til at vare meget længe. De vil mere end sandsynligt gult over tid. En god kvalitet papir anbefales for din permanente tegninger. Strathmore er et godt mærke at kigge ind. Du måske ønsker at starte med en medium tekstureret papir, så det har nok “tand” til at holde en rimelig mængde af medium, men glat nok til at give mulighed for detaljerede arbejde. Du vil også brug for en god størrelse tegnebordet, der er glat og flad for din tegning overflade.

Før du endda løfte en blyant, skal du have en grundlæggende forståelse af menneskelige anatomi. Når du studere anatomi, vil du lære mere om opførelsen af menneskekroppen og dens proportioner. Du vil også have en grundlæggende forståelse af muskler og sener, og hvordan de direkte og styrer kroppen. Der er ingen grund til at rive og huske hver muskel, knogle og sener i det menneskelige legeme; bare en grundlæggende forståelse burde være nok.

Få proportionerne rigtige i din figur tegning er en af de største udfordringer, du står over for som en nybegynder. Det er grunden til at en måleenhed blev etableret ved hjælp af modeller hoved. Dette er afstanden fra toppen af hovedet til bunden af hagen. 7 ½ til 8 hoveder er standard måling, der er blevet udviklet til højden af et oprejst tal. Denne måling kan variere afhængigt af emnet, så du kan foretage justeringer af din figur tegning. Du bør indse, at måling af 7 ½ hoveder svarer til tallet når det står oprejst. Hvis stillingen af din figur ændres, vil justeringer naturligvis skal gøres.

Kunstnere vil ofte bruge en blyant til at tage hovedet måling. Stå en rimelig afstand fra dit motiv. Grib din blyant fra bunden, som hvis du var i besiddelse af en hammer og udvide din arm ud fuldt ud foran dig mod emnet. Prøv og holde dit hoved så stadig som muligt. Sørg for, at du står i det samme sted hver gang du tager målinger. Nu lukker det ene øje matche spidsen af blyanten med toppen af fag hoved. Placer din tommelfinger på blyanten, og skub det ned, indtil den passer med bunden af fag hagen. Du har nu taget “hoved” måling af motivet, der nu tjener som en henvisning til måling af resten af dit emne.

Når beslutte hvilken slags attitude for din figur tegning Sørg for, at vælger du en, der ser naturligt. Din model vil være i besiddelse af hans eller hendes udgør i en lang periode og skal være komfortabel og afslappet. Giv din model tilstrækkelig tid til at bevæge sig rundt og få afgjort. Jo mere afslappet og naturlig positur, den mere troværdige den endelige tegning eller maleri vil være. Hvis din model ser ubehageligt eller akavet, vil dit maleri eller tegning afspejle såvel.

Der er antallet af forskellige lysforhold, som du kan oprette for din figur tegning eller maleri. Vil du arbejde, indendørs eller udendørs? Hvis indendørs, vil du arbejde i et værelse, der har naturlige sollys eller vil du bruge kunstigt lys? Hvilken retning vil lyskilden kommer fra? Vil der være flere lyskilder? Hvis du er nybegynder, kan du oprette en lyseffekt, der slår din model fra kun en retning og oplyser din figur kun delvist og dermed skabe mere skygge. Dette vil gøre til en meget lettere figur tegning. Efterhånden som du får mere erfaring, du kan derefter gå videre til mere komplicerede lyseffekter.

Når du begynder din tegning, skal du ikke være alt for optaget af at få alle detaljer korrekt i din figur eller andre objekter, der udgør din tegning. Mange begyndere falde i denne fælde og i sidste ende ender med en tegning, der er ude af proportioner eller der bare ser forkerte. Studere dine emne, knibe øjnene sammen øjnene og forsøge at finde de grundlæggende figurer, der udgør motivet.

Figur tegning og maleri er et stort emne, og denne artikel kun berører nogle af grundlæggende. Du bør absolut tage klasser eller workshops og praksis din figur tegning med levende modeller. Købe et par gode bøger på figur tegning og anatomi. Deltag i diskussionsgrupperne og stille spørgsmål. Vigtigst, holde øve og aldrig give op.