Priserne går op, op, op og bare omkring alle er behov for lidt ekstra kontanter disse dage. Dette er sandsynligvis den bedste tid nogensinde for dig at eje din egen lille virksomhed.

Før du begynder at tænke du nødt til at få et banklån, Husk nu at du kan eje en lille hjemme-baseret virksomhed for blot et par dollars- eller endda gratis.

Du kan nemt køre din hjem business fra dit køkkenbord, og helt ærligt, du kan finansiere din virksomhed fra et par bukke du gemme købmand penge.

Hvor lang tid vil det tage at køre dit hjem virksomhed? Det afhænger af flere ting, men for det meste det afhænger af hvor hårdt du vil arbejde din virksomhed. Hvis du har masser af tid gennem dagen kan du arbejde din virksomhed, så du kan gå efter det fulde kraft. Hvis du allerede har fået et job eller to, kan du arbejde din virksomhed om aftenen i morgen før arbejde eller i weekenderne.

Mængden af penge du tjener afhænger i høj grad af hvor hårdt du arbejder din virksomhed. Hvis du er fuldtidsansat, kan din virksomhed starte ud tjene hundredvis hver måned og flytte op til flere tusinde dollars om måneden i indtjening.

Arbejder din virksomhed på deltid, og du kan tjene overalt fra en ekstra $100 til $1.000 om måneden. Og der kan være lige hvad du behøver at supplere din indkomst fra din almindelige job.

Hvilken slags virksomhed bør du ejer? Prøv at finde en der matcher dine talenter og behov. Hvis du kan lide at tale med folk og sælge dem på dine ideer, ville du gøre meget godt i en virksomhed, der kræver lidt sælger. Du vil nyde det og gøre en masse penge på det.

Hvis ideen om at sælge noget, gør du ønsker at køre anden vej, så fortvivl ikke. Der er virksomheder, der kræver næsten ingen salg. Om alt du skal gøre er brug produkter du sælger og tale med folk om produkterne, når de spørger.

Naturligvis, falder nye kunder sjældent ind i dit skød. Du er nødt til at gøre en indsats for at finde nye perspektiver. Her er flere enkle og billige måder at få nye kunder.

1. snak til alle du kender om din virksomhed. Mere end et par vil interessere og ønsker at købe fra dig.

2. sende breve eller postkort. Sende 10 pr. uge. Du kan få navne og adresser fra klubber, foreninger, handelskammer og “liste mæglere”, der er i færd med at sælge adresser. Tjek dit gule sider under “Direct Mail.”

3. Sæt et websted. Alle dine oplevelser, produkter og ideer på det, så registrerer webstedet med Google. Det er gratis at gøre og temmelig snart alle søgning motorer vil omfatte dit websteds fortegnelse.

4. sæt annoncer i nyhedsbreve. Det er en meget billig måde at nå tusinder af mennesker, der er nok meget interesseret i et hjem virksomhed. Søgning på Google efter “ezine directory” til at finde websteder, der viser tusindvis af e-mail-nyhedsbreve.

5. sælge dine produkter eller service som en fundraiser for en lokal nonprofit. De kan sælge den vare, du leverer. Det er en sejr for dem og en stor gevinst for dig, som du vil tjene penge fra disse salg og ofte få fat i nye kunder i processen.

6. sælge på loppemarkeder i dit område. Få en billig booth og fortælle din historie til nogen, der vil lytte. Det er hvad loppemarkeder er til, og du vil ikke føle sig en smule malplaceret.

7. Hvis du allerede har et websted, fremme din virksomhed på dit websted og konvertere dit publikum til kunder.

Disse er et par time-testet ideer til at hjælpe dig i gang. Hvis du får kløe til at starte din egen virksomhed, go for it. Det vil være den smarteste, du nogensinde vil gøre.